lauantai 23. marraskuuta 2013

Oppimismatka - the learning journey

Tapanani on ollut lukea toisten blogeja silloin, kun niissä on uusia päivityksiä, tai kun etsin jotain tiettyä ohjetta tai vinkkiä aikoessani itse askarrella jotakin. No, viimeisen parin viikon aikana olen lukenut Pähkinän, Mutkutin Heidin ja Kotikemisti Kirpun blogit ensimmäisestä blogauksesta viimeiseen päivitykseen, kertaistumalta - paitsi Kirpun jutut oli pakko jaksottaa useammalle lukukerralle, kun hän on päivittänyt blogiaan niin ahkerasti. :) Tämä oli mielenkiintoinen ja hauska oppimismatka, tällä tavoin sain aivan toisenlaisen kuvan rakennettua näistä henkilöistä, kuin lueskelemalla yksittäisiä juttuja sieltä täältä.

I have used to read other people's blogs when they have updated them or when I'm looking for some recipes or tips and I'm going to make something myself. Well, during last few weeks I have read Pähkinä's, Heidi's from Mutkutti and Kirppu the Kotikemisti's blogs from the first blogging to the last updating. And I did that by one sitting - except Kirppu's stories I needed to share for several reading times, because she has been so hard-working blogger. :) This was an interesting and fun learning journey, this way I managed to build totally different picture about these people than reading things here and there.

2 kommenttia:

  1. Mut nyt on ollut pitkään hiljaista mun blogissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen takia mie oikeastaan tämän uudelleen lueskelun aloitinkin ;) Ja siehän olet vaan kehittelemässä ja keräämässä uusia ideoita,eli luovalla tauolla... ;)

      Poista