tiistai 27. tammikuuta 2015

Deodotestausta - Testing new deodos

Olen taas sortunut ostamaan muutaman uuden luonnonkosmetiikkadeodorantin kokeiltavaksi.

Ensimmäinen on BorntoBion aloedeodo. Olen sitä yrittänyt jonkun kerran käyttää, mutta tehosta on vaikea sanoa mitään, kun pullosta ei oikein tule tavaraa ulos. Se on minusta kummallista, kun minulla aiemmin ollut saman sarjan ruusuversio toimi oikein mukavasti.Tämän toisen, stickversion, tilasin GreenDealiltä. Se toimii kohtuullisesti, mutta ei ole riittävän tehokas tämmöiselle liikahikoavalle haisulille. Miinuspuoli on myös siinä, että se sisältää alkoholia.I have bought some new organic deodorants to try, again. 

First one was aloe deodo from BorntoBio. I've tried to use it few times now, but I cannot say anything about it's effectiveness, because I can't get the stuff out of the bottle. I think that is weird, because I've had a rose version from that serie earlier, and it worked nicely.

This other one, stick version, I ordered from Green Deal. That works okey (maybe), but it is not effective enough for this kind of stinky sweaty person as I am. Other minus is that it contains alcohol.

6 kommenttia:

 1. Siis onko tuo Born to Bio roll on deodorantti? Minä laittaisin valmistajalle sähköpostia virheellisestä pakkauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on roll-on pakkaus. Kyllä siitä nyt tulee jo jotain uloskin, mutta on selvästi huonompi, kuin saman merkin ruusuversio. Miulla on sen verran kasautuneita rästihommia, etten jaksa tuon hintaluokan tuotteista reklamoida, jäävät vain sinne virheostosten luokkaan...

   Poista
 2. Minäkin ostostelin Saksan superedullisista ekokaupoista muutaman deodorantin testiin. Etenkin Logonan sitruunadeoon olisin valmis rakastumaan, kun se tuoksuu niin jumalaiselta, mutten tiedä onko siinäkään lopulta pitoa kylliksi. Kurjaa, kun pitää olla juurikin se runsaasti hikoileva, jolla hiki myös haisee :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kookosöljy-sooda-deoseos onneksi on takuuvarma, jos iho vain kestää! :) Mie käytänkin arkisin usein sitä, ja jätän nuo kevyemmät versiot viikonlopuille.

   Poista
 3. Oh, a bio deo shouldn't contain alcohol, in my opinion :(.
  Haven't you tried baking soda+aloe vera gel? I have been using it quite a long time and I like it.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I agree, it shouldn't. No, I haven't tried baking soda+aloe gel yet, but I must do that soon. Thanks for the tip! :)

   Poista