maanantai 16. maaliskuuta 2015

Hoitoaine - Hair conditioner

En ole pariin vuoteen juurikaan käyttänyt hoitoainetta muutoin, kuin hennavärjäyksen yhteydessä. Mutta koska nyt kokeilin inversion methodia, niin tein pitkästä aikaa hoitoainetta, koska a) hiukset joutuu pesemään useammin ja useampaan kertaan ja b) öljyn pitäisi lähteä hiuksista helpommin, kun pesee ensin hoitoaineella, ja sitten vasta shampoolla/saippualla.

Viikon jaksoon ei hoitoainetta paljon kulunut, joten loppu menee koirien käyttöön.

Hoitoaine - Hair conditioner

4  dl  rosmariini-nokkoshauduketta /rosemary-nettle infusion
1  dl  manteliöljyä / sweet almond oil
½ dl  BTMS
         Optiphen/preservative
         appelsiini eö / orange eo
         kauraproteiini / oat protein
         Panthenol
         hunajajauhe/honey powderI haven't used any hair conditioner for last few years, except when I've been dyeing my hair with henna colour. Because I tried inversion method, now I had to make some conditioner for a long time a) because I have to wash my hair more often now and b) because the oil should be easier to wash out, when you wash with conditioner before washing with shampoo/shampoo bar.

I didn't need much conditioner during the week so the rest of it goes for my doggies.

2 kommenttia:

  1. Minulla kun on niin pitkät hiukset niin hoitoainetta meni inversion aikana 3 dl purkin verran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä miekin olisin saanut öljyn pois helpommin, jos olisin käyttänyt reilummin hoitoainetta kerralla. En yleensä käytä hoitoainetta ollenkaan, kun se jättää hiukseni niin lähmäisen oloiseksi ja raskaan tuntuiseksi. Mutta koirien turkkiin tuo loppu kävi oikein mainiosti! :)

      Poista