maanantai 15. elokuuta 2016

Toinen käyttötapa soodadeodolle - Other kind of use for soda deodo

Allergisena kärsin kovin kesän haittapuolista, kuten ötököiden pistoista. Puremat kutiavat niin järjettömästi, että kokeilin paremman puutteessa laittaa niihin soodadeodoranttiani - ja sehän toimii paremmin kuin hyvin! Kutinan lisäksi myös paukamat rauhoittuvat nopeasti.I'm allergic and because of that  I suffer bug bites more than most people do. Bites are so itchy that they drive me crazy. I didn't have anything that would help, so I tried my soda deodorant to ease itchiness - and that worked like a dream! Not just itchiness but also those big bumps were calming quickly.

2 kommenttia:

  1. Hei! Piti tulla morjestamaan ja pahoittelemaan, etten vastannut kommenttiisi blogissani aiemmin. Ollaan oltu reissussa ja olen pyrkinyt minimoimaan koneen käyttöä. Huomenna taas arkeen ja normaalirytmeihin paluu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nou hätä,varmasti on hyväkin pitää paussia välillä kaikista it-laitteista. Itse olen taas koko viikonlopun kiroillut ja tuskaillut, kun täällä ei (taaskaan) ole moneen päivään toiminut minkäänlainen nettiyhteys. Mitään suunniteltuja hommia ei saa eteenpäin... :(

      Poista