lauantai 22. helmikuuta 2014

Epäonnistunut ripsiväri nro 2 - Failured mascara no 2

Löysin hyvältä ja mahdollisesti toimivalta kuulostavan kakkumascaran ohjeen täältä. Sitähän piti tietysti kokeilla, hieman tuunattuna kylläkin. Näytti hyvältä - mutta ei toiminut yhtään paremmin, kuin ensimmäinenkään pieleen mennyt ripsari. Blääh...nyt luovutan tämän suhteen. Jos joku löytää tai keksii jonkun toimivan ohjeen, niin mieluusti kokeilen -ehkä.



                        1    tl       kaoliinisavea / caolin clay
                        3    tbl     lääkehiiltä / activated charcoal
                        1/4 tl       Ksantaania / Xanthan gum
                        2½ tl       Viru Valgea / vodka
                        10 tippaa glyseriiniä / glycerin
                        2   tippaa E-vitamiinia / vitamin E

I found nice cake mascara recipe that possible would actually work. Of course I needed to try that, I only tuned recipe a little. Looked good - but it didn't work any better than that other failured mascara. Blaah...I give up on this now. If someone finds or creates good and fine working recipe, I'll try that - maybe.

5 kommenttia:

  1. Minä kokeilin samantyyppistä ohjetta, mutta siinä ei ollut e-vitamiinia. No, toimi se kun laitoin 7!! kerrosta ripsaria :) Vaikka olen aamuvirkku niin ei minulla ole aamuisin aikaa laittaa niin monta kerrosta ja antaa niiden kuivua siinä välissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie en saanut tuota edes tarttumaan ripsiin. Eikä miullakaan aamuisin sellaista luppoaikaa ole, että ehtisin kuivatella värikerroksia. Mutta ehkä joku vielä kehittelee sellaisen ohjeen, joka toimii oikeastikin...

      Poista
  2. I am sorry to know you gave up on this, Signe... sometimes I thing how sad it is that those bought products( so unhealthy) resist and these homemade products can't do their job :(...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. At least for now - this try out took my last charcoals. But I live in hope that someone creates better recipe and I can give up on store bought products in some point...:)

      Poista
  3. :)
    This is the only product I buy(bio version)...so I have the same hope, Signe!

    VastaaPoista