keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Sitruunainen inkiväärivartalovoi - Lemony Ginger Body Butter

LisaLisen mallin mukaan tehty vartalovoi oli jo loppumassa, joten tälle oli sopivasti tilausta. Tein tämän vartalovoin samalla menetelmällä, mutta koska mukana oli tuoreesta inkivääristä maseroitua öljyä, lisäsin vielä säilöntäainetta, E-vitamiinia ja kauraproteiinia eteeristen öljyjen lisäksi.


Sitruunainen inkiväärivartalovoi - Lemony Ginger Body Butter

126 g karitevoi / shea butter
74 g   inkivääriuutettua auringonkukkaöljyä / ginger macerated sun flower oil
1 g     säilöntäainetta / preservative
1 g     E-vitamiinia / vitamin E oil
1 g     kauraproteiinia / oat protein
1 g     inkivääri eö / ginger eo
1 g     sitruuna eö / lemon eo

Whipped body butter I made following LisaLise's instructions was almost used by now, so I needed to make some more. I made this batch same way than last time, but I added some preservative, vitamin E oil and oat protein with essential oils, because I was a bit nervous using fresh ginger macerated oil.

6 kommenttia:

 1. Pehmoiselta näyttää! Ja tuoksu on varmasti myös ihana. Tuota maserointia täytyy pian kokeilla. Sinulla on varmaan ohjeita siihen vanhemmissa postauksissa. Täytyy katsastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti voide ei ole ihan niin pehmoinen, kuin miltä se näyttää. Levittyy kuitenkin ihan mukavasti. En muista, olenko kirjoittanut maseroinnista, mutta periaate on siis se, että lasipurkkiin pannaan uutettava aines (mielellään kuivattu, säilyy paremmin)ja päälle kaadetaan haluttua öljyä. Kansi kiinni ja muutamaksi tunniksi kuumavesihauteeseen tekeytymään. Sitten annetaan olla ainakin seuraavaan päivään, jotkut antavat öljyn tekeytyä monta viikkoakin. Öljy siivilöidään puhtaaksi, ja käytetään esim. voiteisiin tai saippuaan.

   Poista
 2. Kiitos tästä ohjeesta! Kokeilen varmasti.

  VastaaPoista
 3. Sini, I am always so impressed to see everything you make and in such lovely combinations. This body butter sounds delicious!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, Nat! Your comments are always so lovely and encouraging! :) This was quite delicious, my mum loved it too.

   Poista