torstai 16. toukokuuta 2013

...ja suuri tyytyväisyys :-D

Paistaa se päivä risukasaankin! Tai tässä tapauksessa, tikkukasaan...Tänään tuli vihdoin tilaamani ja teettämäni leimasin. Menin innokkaana töistä suoraan hakemaan sitä - ilman pakettikuittia tietenkin - eikä postipoika mokoma antanut pakettia minulle. Ajelin sitten yhteensä 60 km sitä hakemassa...mutta oli sen väärti. Hetihän sekin piti tietysti testata.

Mutta peruutetaanpas vähän. Kuvat leikkureista on vielä julkaisematta, joten näytetäänpäs ne ensin.Kaikki leikkurit läjässä
 
Aalto
Sileä

Rimpula lankaleikkuri                                                       Leikkausboksi pinkkeine leikkureineenLeikattu laventelisaippua
Leikattu suklaasaippua
Tikut suklaasaippuassa


                            Iiiihana leimasimeni - joka ei ole niin kiekurainen, kuin olisin halunnut ja on ilman              lehtiköynnöstä, mutta johon olen  silti hirrrmu tyytyväinen!


Leimattu laventelisaippua

Leimattu suklaasaippua - se tikkuinen

Lisää leimattujaJa tämä seuraavahan ei ole saippuaa nähnytkään, mutta pitää silti esitellä. Veljen vaimoke tuo tuliaisina aina kaikenlaisia herkkuja, kun tietää, että olen perso makealle. Vasemmalla olevat siirappivohvelit ovat ihan superhyviä, keskellä olevat raakasuklaamantelit vievät makeannälän - vaikka eivät makeita olekaan - ja oikealla on aivan ihanasti pakattua käsintehtyä suklaata eteläisen rapakon takaa. Nam! Sainpahan viime viikonloppuna herkutella!6 kommenttia:

 1. Leimasin on ihan superhieno! Ja olen aina halunnut tuommoisen leikkurin jolla saa aaltokuvion saippuaan. Olen kyllä vähän kateellinen ;)

  VastaaPoista
 2. Niin miustakin! Eikä olleet edes kalliita, voin suositella toimittajia. E-Bayn kautta tilasin. En tainnut laittaa kuvaa leikkauskuviosta, leikkasin ne pehmeät shampoopalat sillä aaltoleikkurilla.

  VastaaPoista
 3. hei vau!
  Upeitta juttuja. eBay siis... oivoi. uskallankohan käydä :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Jos tilaat eBayn kautta jotain, niin maksa PayPalilla, pitäisi olla turvallisempaa. Miulla on ollut hyvä säkä, ettei ole tullut mitään ongelmia tilausten kanssa, mutta aina ei välttämättä ole yhtä hyvä onni...

  VastaaPoista
 5. Moikka! Mitä toimittajia suosittelisit leikkurin ja saippualeimasimen osalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi vain sinnekin! Viime vuonna surffailin paljonkin niitä etsiessäni, mutta minulla ei ole kokemusta muista,kuin noista kuvissa olevista. Tilasin ne eBayn kautta Aasiasta, koska se oli edullisin vaihtoehto. Muut ovat oikein hyviä (teettämäni leimasin ihan paras), mutta se lankaleikkuri on ihan p...a, oli rikki jo valmiiksi. Aaltoleikkuri ei sovi leikkausboksin uriin, joten sillä joutuu leikkaamaan vapaalla kädellä. Monet käyttävät ihan tavallista keittiöveistä tai rautalankaa saippuan leikkaamiseen, ne toimivat vallan mainiosti.

   Poista