tiistai 3. syyskuuta 2013

Uudet, ihanat saippuakirjani - My new, wonderful soaping books

Tänään töistä tullessani postilaatikossani odotti iloinen yllätys! Amazon.comista tilaamani saippuakirjat olivat saapuneet suoraan kotiin, neljä viikkoa aikaisemmin, kuin tilatessa luvattiin. En tietenkään ole vielä ehtinyt lukea niitä kannesta kanteen, mutta ihania ne ovat. :D

(Lisäys vielä: adlibriksen kautta saa myös noita kaikkia, eivätkä ole pahan hintaisia sielläkään.)


Today there was a lovely surprise waiting for me in my mail box when I came from work! Soaping books I'd ordered from Amazon.com were brought straigth to my home and four weeks earlier than they were promised to come. Of course I haven't got the time to read them yet, but they are lovely. :D

Hurisutin kasvikuivuriani viime viikolla urakalla. Ensin tein juureslastuja ja sitten kuivatin sieniä Juureslastuista tuli ihan superhyviä ilman mitään mausteita! Sieniä en ole vielä käyttänyt, mutta hyvin nekin kuivuivat.I used my new drier for plants a lot last week. First I made root crisps and then I dried mushrooms. Root crisps tasted super good even without any spices! I have not used those dried mushrooms yet, but they looked nice.

6 kommenttia:

 1. Ihania kirjoja! Minä en ole lukenut mitään muuta saippuantekokirjaa kuin Saara Kuhan ja ihan kateellisesna katson noita opuksia. Etenkin A-M F:n uusi kirja ja tuo takimmainen Making soap from scratch olisi minun mieleen. Pitää harkita jos vaikka joulupukki toisi jotain vastaavaa. Saako kysyä minkä hintaisia ne ovat ja mistä tilasit?
  (huomasin että olit mietiskellyt Kallan blogissa mikä "sweet potato" on, se on bataatti)

  VastaaPoista
 2. Aika vähänhän noita on Suomen markkinoilla tarjolla...Amazon.comin kautta tilasin, kun Bramble Berryn kautta tilauskulut olisivat olleet 43$ (ja kirja kalliimpi kuin Amazonissa). Nyt kolme kirjaa maksoi 34,19$ + toimitus 15,96$.Toimitus vein n. viikon, vaikka ne luvattiin vasta syyskuun lopussa.

  Bataatti selittääkin sen oranssin värin. :D

  VastaaPoista
 3. Noita löytyy adlibrikseltäkin, ainakin tuo "making soap from scratch" löytyy sieltä. Tilasin sen ja pari muuta saippuakirja noin kuukausi sitten. Olivat vähän liian hifejä minulle, joten palautin ne... Ainakin liian hifejä tämmöiselle aloittelijalle kuin minä olen. =)

  VastaaPoista
 4. Saako kysyä, olivatko adlibriksellä minkähintaisia? Kokonaan en ole omiani vielä lukenut, mutta ainakin "Making Soap from Scratch" on kyllä ihan perusteos, joka aloittaa samoista asioista, kuin esim. Saara Kuha omassa kirjassaan. Mitään hifistelyä ei ainakaan alku ole, vaan ihan perusasioita, että sopivat kyllä aloittelijalle, jos joku muu siis innostuu kokeilemaan uutta harrastusta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos (tack ;) )adlibris vinkistä! Siellä Soap Crafting maksoi 13€ ja postikulut 0€ jos jaksaa odottaa 3-5 arkipäivää. Tilaukseeen meni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, pitäähän sitä sen verran "saippiskavereita" jelppiä! ;)

   Poista