sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Äitienpäiväksi - For Mother's Day

Äitini kun tykkää kovinkin rasvaisista voiteista myös kesäisin, tekaisin äitienpäiväksi kukkien kaveriksi laventelintuoksuisen, kaakaovoilla höystetyn vartalovoin. Edellinen kun oli jo aikaa sitten käytetty loppuun. Itsellekin jäi tästä pikkuisen omaan käytöön. Tein voin LisaLisen menetelmällä.

125 g karitevoita / shea butter
18 g   kaakaovoita / cocoa butter
74 g   laventeliuutettua aprikoosinkiviöljyä / lavender infused apricot kernel oil
1 g     E -vitamiinia / vitamin E
1 g     kauraproteiinia / oat protein
1 g     laventelin eö / lavender eoMy mother likes very greasy creams also in summer time, so I made this lavender scented and cocoa butter boosted body butter as mother's day gift for her. She has used that last batch I made long time ago, so there were need for this one. I even got little for my self too. I used LisaLise's method in this.

2 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen resepti ja varmasti ihana vartalovoide! Oletko tehnyt tuon laventeliuutetun aprikoosinkiviöljyn itse vai myydäänkö sellaista jossain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, en ole vielä ehtinyt oikein testailla! :) Ja kuvatkin ovat vielä kamerassa. Teen uutteet tai maseraatit itse, kuivatut kasvit lasipurkkiin,öljyä päälle, muutamaksi tunniksi kuumaan vesihauteeseen miedolla lämmöllä ja jos on aikaa, niin annan vielä päivän tai pari tekeytyä. Nyt ei ollut, joten siivilöin öljyn puolen päivän päästä. Pitäisi vain aina laputtaa jämät, nyt löytyy kaapista vaikka mitä, eikä mitään hajua,mitä niissä on ja milloin tehty.:)

      Poista