lauantai 21. toukokuuta 2016

Jihuu, luonnonkosmetiikan meikkejä! - Yahoo, some organic make up products!

Olen tuskastellut, kun omilta hoodeiltani ei löydy kaupoista luonnonkosmetiikan meikkejä. Kaikki on pitänyt tilata netistä, ja uusien tuotteiden kanssa se on aina hakuammuntaa. Lisäksi on tietysti toimituskulut, mikä ei sekään mieltä ylennä. Nyt oli Imatran Prismalla toimivaan Lifeen tullut sekä Benecosin, että Bohon meikkejä! Eivät ole myöskään hinnalla pilattuja, joten kannattaa ainakin kokeilla, jos ei ole ennestään tuttu näiden brändien kanssa. Olisi mieli tehnyt ostaa vaikka mitä, mutta tyydyin kesäkäyttöön vähän tummempaan meikkivoiteeseen ja luumun väriseen luomiväriin.

I've been miserable because I haven't found any organic make up products from stores in my neighborhood. I've been forced to order everything from internet stores, and you never can not be sure what you are gonna get when you are buying new products. And then there are those shipping costs, of course. But now I found both Benecos's and Boho's make up products from Life in Prisma in Imatra! Those are not expensive, so if you are not familiar with these brands already, you need to try them. I would have wanted to buy lots of new products, but I only bought a new foundation for summer time and one plum coloured eye shadow.

3 kommenttia:

 1. Benecosista olen lukenut, vaan en kokeillut itse. Bohosta en ole muistaakseni lukenutkaan mitään. Joten olisi kiva kuulla käyttökokemuksia sitten kun saat tuntumaa noihin tuotteisiin.

  Mulla on työn alla postaus kreikkalaisen Freshline -merkin tuotteista, joihin olen ihastunut. Tosin uusin tuoksu ei ollut ihan sitä mitä odotin. Odotukset vähän liian korkealla vissiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän jossain vaiheessa ehtiä päivittää kokemuksiani myös. Hiukkasen on pitänyt kiirettä viimeaikoina...

   Mistä olet Freshlinen tuotteita hankkinut? Ihan uusi merkki minulle,tosin en viimevuosina sattuneesta syystä ole muutoinkaan ole ollut selvillä mistään kaupallisesta kosmetiikasta. Ostin joskus kreikan matkalta oliiviöljypohjaisia voiteita, jotka olivat aivan ihania. Niitä ei vain saanut täällä mistään.

   Poista
 2. Mies on tuonut työmatkoilta. Kreikasta löytyy ja Pietaristakin on pongattu. Varmaan useista muistakin Euroopan maista löytyy. Siinä mielessä tämä on huono jutun aihe, että näitä ei saa Suomesta. Mutta ajattelin silti kirjoittaa, koska tuntuvat tosi toimivilta tuotteilta.

  VastaaPoista