torstai 13. kesäkuuta 2013

Pyykinpesua ja suolaista saunaa

Olen aikaisemmin tainnut kirjoittaa suolakivestä saunassani. Tässä siitä mötikästä kunnon kuvakin, voin lämpimästi suositella! Helpottaa siis allergia- ja astmaoireita.

Ja näitähän löytyy esim. Robinhoodin tai Tokmannin
hevostarvikeosastolta, hintaakin oli alle 4 euroa!

Eilen piti raastaa lisää myös pyykkisaippuaa. Ensimmäisestä, jämähtäneestä satsista oli vielä yksi pala jäljellä. Toisen satsin saippuaa raastoin ensimmäistä kertaa. Yllätyksekseni huomasin, että se oli väriltään ja kovuudeltaan aivan erilainen. Vaikka saippua oli kova, se tuntui samalta, kuin olisi juustoa raastanut. Toivottavasti kuitenkin toimii yhtä hyvin pesukoneessa...

Ylempi, tummempi kerros on sitä "juustoraastetta",
vaaleampi alhaalla ekasta erästä

Viime viikolla tekemäni laventelisalva on kohta käytetty loppuun. Lievittää mukavasti päänsärkyäsekä lonkkasärkyä, joista olen viime aikoina kärsinyt kroonisesti. Eihän salva vaivoja poista, mutta jos sillä voi välttää yhdenkin särkylääkkeen, niin on sen arvoista. Vielä huomio Kirpun aiempaan kommenttiin mehiläisvahavoiteioden pehmeydestä (tai kovuudesta, minun kokemanani); tämä salva on ollut mukavan pehmeää käytössä ja levittyy hyvin. Onkohan sillä jotakin tekemistä sen kanssa, että näissä ei ole vettä?

Tänään surukseni huomasin, että Kylpevä Kirahvi lopettaa toimintansa. Surku, olen heidän juttujaan salaa kaukaa suuresti ihaillut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti