keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Unelmasta totta - One Dream to Come True

Tämä on ihan pakko jakaa kanssanne - olen jo vuosia haaveillut tästä ja suunnitellut tätä, mutta olosuhteiden takia vain on jäänyt ensi askel toteutuksen suuntaan ottamatta. Nyt minulle tarjottiin mahdollisuutta vihdoinkin kokeilla tätä (kiitos Villikatajan Anniksen), joten en tietenkään halunnut jättää tilaisuutta väliin. Olen siis ensi kesäkuussa menossa vetämään kotikosmetiikan kurssia entiselle Jaakkiman opistolle, nykyisen Seurakuntaopiston Jaakkiman kampukselle. Joten jos olet tällä saralla vasta-alkaja, tai haluat muuten vain tavata muita harrastajia, niin suuntaapa kesäkuussa Ruokolahdelle! Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi, kesäkuun 10.-11. päivä. Tuolloin on mahdollisuus viettää viikonloppu kauniissa järvimaisemissa, jättää arjen askareet ja huolet taakseen ja kokkailla kosmetiikkaa omaksi tai läheisten iloksi sekä tavata muita samanhenkisiä ihmisiä - kenties juuri niitä, joiden kanssa olet kommunikoinut vain internetin ihmeellisen maailman välityksellä? Niin tai näin, älä jätä tilaisuutta käyttämättä. Tarkempia tietoja kurssista löytyy täältä.

Olen jo ihan täpinöissäni, vaikken edes tiedä vielä, toteutuuko kurssi varmasti.:D Nähdään kesäkuussa, toivottavasti! :DI am absolutely forced to share this with you - I've been dreamed about this and planned this for years now, but because of the circumstances I just haven't taken the first step to the right direcion. Now I've finally been offered this chance on the tray (thanks to Annis from Villikataja-blog), so obviously I didn't want to miss this chance. I will be training on home cosmetic course in Jaakkima Campus of Seurakuntaopisto, that used to be Jaakkiman opisto. So if you are a beginner at cosmetic cooking or you just want to meet other people who are interested in this same subject, come to Finland and to Ruokolahti in next June! This course will be true in 10.-11. of June if there are enough participants. Then you have a chance to spend a lovely weekend in beautiful lake scenery, leave your daily activities and miseries behind and cook cosmetic for your's or your love one's delight and meet other congenial people - those who you have met only through this wonderful world of internet perhaps? So or not, do not miss this chance. You can find more specific information about this course from here. 

I'm so excited already, even if I'm not sure yet if this course will be true or not. :D I will see you in June, I hope!

4 kommenttia:

 1. Hitsit, että olen onnellinen nähdessäni innostuksesi :) En tiennyt yhtään miten kiinnostunut olisit moisesta, joten on tosi huikeaa, että tämä sattui näin kohdalleen. Kursseja on ollut kiva itse vetää ja parasta asiakaspalvelua on löytää pätevä ja innostunut jatkaja silloin kun ei niihin hommiin enää itse ennätä. Toivottavasti kurssi täyttyy huikeaa vauhtia ja sinulla on yhtä hauskaa ja mielenkiintoista opettamassa kuin itselläni on ollut näinä vuosina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En olisi mukaan tähän lupautunut, jos en oikeasti haluaisi tehdä tätä. Ei siitä rahallisesti pahemmin nettoa, etenkään ensimmäisen kurssin kohdalla, kun ajattelee valmisteluun käytettyä työmäärää ja aikaa. Toivottavasti kurssi toteutuu, kaikenlaisia jatkoideoitakin on jo päässä pyörimäsä... ;)

   Poista
 2. Hei! Tämähän on ihan mahtava uutinen!! Olin jo ilmoittautumassa kurssillesi, mutta sitten tajusin, että olen yrttihoitaja -kurssilla juuri tuona viikonloppuna. Olis ollut hienoa tavata ja olla oppilaanasi. Voisin kuitenkin vinkata Yrtteilyjä-blogissa ja Facebookissa kurssistasi, jos haluat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! ;) Jos se nyt vain toteutuu...Tottakai saa vinkata eteenpäin, mielellään kiitos! Jos kurssi toteutuu ja sujuu hyvin, niin se toivottavasti uusitaan jossakin kohtaa. Mutta asia kerrallaan...

   Poista