maanantai 20. helmikuuta 2017

Huulipunaostoksia - Some bought lipsticks

Koska en ole viime aikoina ehtinyt pahemmin kosmetiikkaa kokkailemaan, ja kaikki alkoi olla loppu, päädyin ostamaan Green Dealin alesta pari Avrilin huulipunaa. Mitään kirkkaita eikä pinkkejä eivät ole kumpikaan, vaan punaruskeita ja arkikäyttöön sopivia.
Because I haven't had too much time to cook any cosmetic lately and almost eveything was kind of the end of their road, I ended up to buy few Avril's lipstick from Green Deal's sale. Those are not any bright or pink colours, they are more brownish red and suitable for work.

3 kommenttia:

 1. Alva-merkistä en ole kuullutkaan. Ovatko huulipunat hyviä?

  Katsoin muuten blogipostauksesi ja luin goal mapping -menetelmästä. Hyvin saman tyyppiseltä se vaikuttaa kuin aarrekarttakoulutus, johon osallistuin. Kiinnostavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ole törmännyt Alvaa muualla kuin nettikaupoissa. Muuten ovat hyviä huulipunia, mutta minulle näin talvella liian kuivia.

   GoalMapping on samantyyppinen kuin aarrekartta (en tosin ole itse tehnyt niitä), mutta se taitaa pilkkoa tarkemmin osiin kaiken, mitä tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan.

   Poista
  2. Korjaus: kirjoitin näköjään Alva-merkistä, vaikka nämä ovatkin Avrilin. Alvaakin olen kyllä kokeillut, en tosin huulipunia.

   Poista